Tilaa voimakortit & voimarunot sähköpostiisi maksuttaVoimakirje uudistui maaliskuun 2014 alusta. Aiemmin julkaistut voimakirjeet ovat täällä luettavissa, mutta jatkossa voimakirjeet toimitetaan tilaajien sähköpostiin ja niitä ei julkaista täällä.


Terveisin

RunoTalon Sari

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Faceworks - kasvojumppa videotFaceworks - kasvojumppa videot

Sisäinen kauneus on tärkeää ja heijastuu ulospäin, mutta ulkoisillakin seikoilla on vaikutusta omaan mielentilaan. Vuosien myötä kasvojen lihakset heikentyvät ja piirteet muuttuvat. Hyvät kasvovoiteetkaan eivät pysty suuriin ihmeisiin. Löysin sivuston, jossa on kasvojumppavideo sarja. Ilmaiseksi voit testata muutaman videon, mutta koko sarjan saat käyttöösi noin 20€ vuosihintaan. 

Aluksi liikkeitä on tehtävä 30 minuuttia 5 kertaa viikossa. Kolmen kuukauden kuluttua voi siirtyä ylläpitovaiheeseen, jolloin riittää vähempi määrä kertoja. Videot ovat englanniksi ja suurin osa on sellaisia, että on hyvä ymmärtää tarkat ohjeet. Kaulan ja leuan kiinteytyksen, joka on ilmainen video, voit kokeilla vaikka et ymmärtäisikään ohjeita seuraamalla kuvaa. Liikkeet ovat tehokkaita ja eron huomaa jo muutaman kerran jälkeen. 

Ei kommentteja: