Tilaa voimakortit & voimarunot sähköpostiisi maksuttaVoimakirje uudistui maaliskuun 2014 alusta. Aiemmin julkaistut voimakirjeet ovat täällä luettavissa, mutta jatkossa voimakirjeet toimitetaan tilaajien sähköpostiin ja niitä ei julkaista täällä.


Terveisin

RunoTalon Sari

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Sydämen ja tunteen voima - Gregg Braden - The Divine Matrix


Secret Ancient Knowledge: Gregg Braden - The Divine MatrixTämä video kestää lähes neljä tuntia, mutta on katsomisen arvoinen. Löysin videon kun Kirsi Ranto jakoi sen Deepthi blogissaan.


Tiede ja uskonto ovat lähestyneet toisiaan näkemyksiltään. Gregg havainnollistaa esimerkein miten ihmeellinen on ihmisen sydämen ja tunteen voima. Kun opimme tunteiden kielen voimme yhdessä muuttaa maailmaa. 

Jos toivot sadetta saapuvaksi niin hiljenny ja keskity. Tunne sateen tuoksu, kuule sateen ropina, tunne paljaissa jalkapohjissasi miten maa on märkä sateesta ja näe mielessäsi kiitollisena miten kaikki kasvaa kohisten saatuaan vettä. Älä keskity siihen, että sade puuttuu ja tarvitset sitä, sillä silloin tunteesi ja sydämesi viesti on, että sade puuttuu. Ole onnellinen kuin sade olisi jo toteutunut. Sitten päästä irti ja luota, että pyyntö on totta. Tämä ohje sopii moneen muuhunkin asiaan.


Eilen istuin Runotalon hirsikasan päällä ja tunsin sisimmässäni miten olen valmiissa Runotalossa. Jalkojeni alla oli oikeasti tuvan lattialauta, joka on vielä hirsipinossa, mutta kuvittelin seisovani onnellisena tuvan lattialla. Tunsin vanhan talon tuoksun ja kuulin lattian narinan. Annoin sydämeni täyttyä onnellisuuden tunteesta. Teen vastaavaa toistuvasti ja luotan, että tämä on hyvä tapa toteuttaa unelmani. 

Me kaikki voimme tuntea vahvasti sydämissämme, että maailmassa on rauha ja lisäämme valtavasti rauhan mahdollisuutta.

Ei kommentteja: