Tilaa voimakortit & voimarunot sähköpostiisi maksuttaVoimakirje uudistui maaliskuun 2014 alusta. Aiemmin julkaistut voimakirjeet ovat täällä luettavissa, mutta jatkossa voimakirjeet toimitetaan tilaajien sähköpostiin ja niitä ei julkaista täällä.


Terveisin

RunoTalon Sari

perjantai 27. syyskuuta 2013

Bertil Ohlson - Minä: Kirjoita päiväkirjaa ja löydä itsesi


Kirjan esittelyteksti takana kertoo näin:

Uusi, erilainen tapa kirjoittaa päiväkirjaa on tie henkilökohtaiseen uudistumiseen ja eheytymiseen; se on mielekäs keino opetella ymmärtämään omaa elämäntarinaansa ja sen ristiriitoja.

Päiväkirjaa pitämällä voi


  • saada kokonaiskäsityksen elämästään
  • löytää itsestään luovuuden lähteen
  • nähdä mielekkyyttä vastoinkäymisissä
  • parantua menneisyyden kipeistä muistoissta
  • kasvaa henkisesti kohtaamaan todellinen minänsä
  • eheytyä ja löytää lopultakin tasapainon

Nämä ovat todella hyviä lupauksia ja pitävät varmasti paikkansa.

Kiivetessäni tänään vintille kaivamaan pienen laatikon, jossa kaikki vanhat päiväkirjani ovat tunsin monenlaisia tunteita: iloa, innostusta, onnea, uteliaisuutta, mutta samalla myös surua, haikeutta, hämmennystä ja jopa pelkoa.

Tämä sattumalta löytämäni vaatimattoman oloinen kirja sai minut arvostamaan vanhoja päiväkirjojani aivan uudella tavalla. Aloin taas kirjoittaa uudelleen ja uudella tavalla. Nyt kirjoitukseni suuntautuu enemmän tulevaan kuin nykyhetken dokumentointiin. Päiväkirjani on inspiraationi lähde.

Tätä kirjaa en enää löytänyt netin kirjakaupoista, mutta käytettynä uskon sen löytyvän helposti. 

Tässä tarkemmat tiedot:Tässä vielä oma kirjoitukseni päiväkirjan kirjoittamisesta, joka sai alkunsa tämän kirjan inspiroimana.

Ei kommentteja: